Exxentric tillbehör Höftbälte

890 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1-1-1-1-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Exxentric höftbälte är perfekt för övningar i underkroppen, särskilt i grupper på grund av dess justerbara storlek. Dess lätta men starka design är perfekt för svänghjulsträning.

 

Exxentric höftbälte utvecklades och testades specifikt för  kBox , vilket gör det till det idealiska instegsfästet för  knäböj  och utfallsövningar på kBox, men det kan också integreras när du använder kPulley .

Den erbjuder ett praktiskt alternativ till den mer avancerade  selen , som bara belastar ländryggen. Dessutom kan höftbältet fortfarande underlätta din styrketräning även när du återhämtar dig från en skada på till exempel hand, handled eller axel.

Detta tillbehör är perfekt för övningar i underkroppen, särskilt i grupper på grund av dess justerbara storlek. Dess lätta men starka design är perfekt för svänghjulsträning.

Funktioner

Exxentric höftbälte finns i två storlekar och passar ett brett spektrum av användare. Storleken Medium-Large har ett inre omkretsintervall från 82 till 130 cm och väger bara 280 g, medan Small-Medium-storleken har ett inre omkretsintervall från 60 till 110 cm och väger 210 g. Den kommer också med ett spänne för att snabbt klämma på och av höftbältet under din träning samt en andra fästögla för Pulley Block .

Storlek Medium-Large, Small-Medium, 5-pack (Medium-Large)
Vikt 210 g – 280 g
Kompatibilitet kBox, kPulley
Övningar Squats, lateral squats, lunges, split squats, kalvpress

Ytterligare information

Storlek

Small/Medium, Medium/Large

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric tillbehör Höftbälte”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.