Exxentric tillbehör Fotblock

1,180 kr1,300 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Exxentric Foot Block är ett enkelt men viktigt tillbehör för alla som vill få ut det mesta av sin svänghjulsträningsupplevelse på   kBox . Förutom deras standardavsikt för förbättringar av användarnas förmåga att ändra riktning inom sport, kan de nu också köpas som en 2-i-1 plattformsförlängningsversion för att lägga till ytterligare 5 cm till din kBox Active eller Lite.

Fotblocket används ofta för att begränsa fotledens vinkel när man gör  laterala knäböj , placera den vilande foten på den lutande sidan av fotblocket. På grund av glute-aktiveringen som uppnås från denna borr, är detta tillbehör mycket populärt bland våra kunder, starkt fokuserad prestanda och förmåga att ändra riktning i synnerhet.

Fotblock med plattformsförlängningsfunktion kan användas för att förlänga bredden på din kBox-plattform med 5 cm (2″) i varje riktning. Den här funktionen är tillgänglig för de senaste kBox Lite och Active -modellerna såväl som för deras Legacy- motsvarigheter (med minimala dimensionsavvikelser för Legacy kBox4 Lite).

Andra användningsområden för Foot Block inkluderar det som ett alternativ för hälstöd för knäböj , samt för att höja foten för vadpressövningar. Dessutom har vi märkt att fotblock används i par som ställningsbegränsare, när en specifik (t.ex. knäböj) bredd är nödvändig.

Längd Pro + Standard – 54,5 cm (21,5″), Lite / Active + Standard – 44,5 cm (17,5″), Lite / Active + Plattformsförlängning – 51 cm (20,1″)
Bredd 10 cm (4″)
Höjd 5 cm (2″)
Vikt Pro + Standard – 1,8 kg (4 lbs), Lite / Active + Standard – 1,6 kg (3,5 lbs), Lite / Active + Plattformsförlängning – 1,9 kg (4,2 lbs)
Färg Stormgrå
Övningar Squat variationer, vadpress

Ytterligare information

Kompatibilitet

Proffs, Lite/Active

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric tillbehör Fotblock”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.