Exxentric kBox Pro-plattform

31,710 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1-1-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Skapat idrottare i världsklass sedan 2012

Från att göra stora idrottslag, som Buffalo Sabres, starkare och snabbare på planen till att få upptagna entreprenörer i sitt livs bästa form – Exxentric har skapat klassledande idrottare i mer än 10 år.

Oavsett om du tränar för OS, eller bara tränar för att överträffa ditt tidigare jag – Exxentrics vetenskapsbaserade utrustning säkerställer att du alltid har ett försprång gentemot konkurrenterna.

kBox Active-system erbjuder det väsentliga i svänghjulsträning för alla nivåer av användare.

Dessa är grundläggande system baserade på vår robusta kBox Active Platoform , idealisk för gymstudior, gruppklasser, amatöratleter och mer.

Plattformen är monterad av svenska experttekniker med ett kolsvart stålchassi som kräver minimalt med golvyta. Det stora remskivan som är monterat på denna modell är utformad för att upprätthålla frekvent användning med många kunder som utövar stora mängder kraft i sin svänghjulsträning. Dess standardtröghetskapacitet går upp till 0,100 kgm². Dessutom kan kBox4 Active utrustas med en kMeter när som helst.

Obegränsat motstånd

Svänghjulsträning gör att du kan träna så lätt eller tung som du vill genom att automatiskt anpassa dig till alla nivåer av styrka, oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare.

Verklig rörelsefrihet

Exxentriska enheter erbjuder mer än 70+ olika övningar. Stärk nya rörelseomfång och träna hela din kropp med endast en utrustning.

Perfekt motstånd varje repetition

Genom variabelt motstånd skapar Exxentric perfekt laddade reps utan stickpunkter – vilket gör att du kan få styrka snabbare och säkrare än traditionella metoder.

Träna var som helst

kBox är bärbara nog att ta med dig vart du än går. Förvandla världen till ditt gym och missa aldrig ett pass igen.

 

Plattformen inkluderar:

 • kBox Pro med
  • Förmonterad drivrem
  • Förmonterat stort remskivablock
 • Vinkeljusterare
 • kMeter återkopplingssystem

Specialdesignad

Som ett alternativ till våra standarddesignfärger kan du välja alternativet Custom Design ovan, där du kan specificera valfri design, som fotografiska bilder av din sport, eller logotyper och färger på ditt lag, eller vilket mönster som passar din anläggning eller hem.

Upp till en timmes designarbete ingår från vårt team för att hjälpa dig att förverkliga de önskade anpassningarna du letar efter, inklusive revisioner för att hjälpa till att fullända resultaten, vars immateriella rättigheter kommer att behållas av Exxentric. Vi förbehåller oss dock rätten att underkänna design som kan stå i konflikt med vårt varumärke eller våra värderingar, men i sådana situationer kommer vi naturligtvis att ersätta dig för kostnaden för den anpassade designen.

Vilken anpassad design du än väljer, gäller din nöjdhetsgaranti fortfarande för din kBox Pro-plattform. Detta omfattar dock inte den extra kostnaden för den anpassade designen.

Användande

Ett kBox Pro-system med rätt tillbehör är idealiskt för idrottslag, prestationscenter och krävande träningsklubbar och sjukgymnastikkliniker som vill maximera hypertrofi, prestationsförmåga och träningsresultat för sina idrottare, patienter eller klienter.

kBox Pro är redo att användas direkt efter uppackning, utan montering eller verktyg krävs. Montera bara ett svänghjul och anslut ett tillbehör så är du redo att köra.

Funktioner

kBox Pro-enheten väljs ofta för dess marknadsledande maximala tröghet , inbyggda kMeter- återkopplingssystem och rymliga yta.

kBox Pro kommer i två standardfärgvariationer (Carbon Black och Midnight Blue) samt det anpassade designalternativet som anges ovan. Plattformen är tillverkad av pulverlackerad aluminium, med detaljer av anodiserat härdat kolstål och aluminium samt högfriktionsgummi.

Ytan på kBox Pro är 90 x 55 cm, medan den på golvet sträcker sig till 98 x 63 cm. Dess höjd och vikt är 23 cm respektive 15,5 kg.

kBox Pro Platform har en inbyggd automatisk bälteslängdjusteringsmekanism för sömlösa övergångar mellan borrar och individer. Den kan utrustas med ett fotblock för sidorörelser i underbenen. Dessutom kommer den här plattformen med en gratis vinkeljusterare för mer horisontella rörelser som rader och gungor.”

kBox Pros standardtröghetskapacitet går upp till 0,280 kgm², vilket innebär att den kan utrustas med upp till fyra svänghjul gjorda av laserskuret och pulverlackerat kolstål i fem olika storlekar (två fler svänghjul kan läggas till med en avancerad svänghjulsknopp ) .

 • Extra Large:  0,070 kgm²
 • Stor:  0,050 kgm²
 • Medium:  0,025 kgm²
 • Liten:  0,010 kgm²
 • Extra liten: 0,005 kgm²

Ytterligare information

Färg

Midnight Blue, Carbon Black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric kBox Pro-plattform”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.