Exxentric kBox Active Platform

15,090 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Skapat idrottare i världsklass sedan 2012

Från att göra stora idrottslag, som Buffalo Sabres, starkare och snabbare på planen till att få upptagna entreprenörer i sitt livs bästa form – Exxentric har skapat klassledande idrottare i mer än 10 år.

Oavsett om du tränar för OS, eller bara tränar för att överträffa ditt tidigare jag – Exxentrics vetenskapsbaserade utrustning säkerställer att du alltid har ett försprång gentemot konkurrenterna.

kBox Active-system erbjuder det väsentliga i svänghjulsträning för alla nivåer av användare.

Dessa är grundläggande system baserade på vår robusta kBox Active Platoform , idealisk för gymstudior, gruppklasser, amatöratleter och mer.

Plattformen är monterad av svenska experttekniker med ett kolsvart stålchassi som kräver minimalt med golvyta. Det stora remskivan som är monterat på denna modell är utformad för att upprätthålla frekvent användning med många kunder som utövar stora mängder kraft i sin svänghjulsträning. Dess standardtröghetskapacitet går upp till 0,100 kgm². Dessutom kan kBox4 Active utrustas med en kMeter när som helst.

Obegränsat motstånd

Svänghjulsträning gör att du kan träna så lätt eller tung som du vill genom att automatiskt anpassa dig till alla nivåer av styrka, oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare.

Verklig rörelsefrihet

Exxentriska enheter erbjuder mer än 70+ olika övningar. Stärk nya rörelseomfång och träna hela din kropp med endast en utrustning.

Perfekt motstånd varje repetition

Genom variabelt motstånd skapar Exxentric perfekt laddade reps utan stickpunkter – vilket gör att du kan få styrka snabbare och säkrare än traditionella metoder.

Träna var som helst

kBox är bärbara nog att ta med dig vart du än går. Förvandla världen till ditt gym och missa aldrig ett pass igen.

 

Plattformen inkluderar:

  • kBox Aktiv med
    • Förmonterad drivrem
    • Förmonterat stort remskivablock
  • Vinkeljusterare

Användande

kBox Active är perfekt för seriösa hemanvändare, gruppträning och amatörsporter, eller alla som vill ha råd med flera kBoxar.

Med kBox Active och tillbehör kan du utföra ett brett utbud av övningar . kBox Active används vanligtvis för hälsa och fitness , men den implementeras också av användare inom prestationssport och fysioterapi som letar efter en utrymmes- och kostnadsbesparande lösning.

kBox Active är redo att användas direkt efter uppackning, utan montering eller verktyg krävs. Montera bara ett svänghjul och anslut ett tillbehör så är du redo att köra.

Funktioner

kBox Active Platform är monterad och designad av svenska experttekniker med ett stålchassi, med skarpa kanter och rena linjer, som kräver minimalt med golvyta.

Som alla kBox-system har kBox Active Platform en inbyggd automatisk bälteslängdjusteringsmekanism för sömlösa övergångar mellan borrar och individer, den kan utrustas med Foot Blocks för laterala underbensrörelser eller till och med som plattformsförlängningar (upp till 10 cm/ 3,94 tum). Som nämnts ovan kommer denna plattform med en gratis vinkeljusterare för mer horisontella rörelser såsom rader och gungor. Dessutom kan den förbättras med en kMeter för feedback och vägledning i realtid.

kBox Actives standardtröghetskapacitet går upp till 0,100 kgm², vilket innebär att den kan utrustas med upp till två svänghjul gjorda av laserskuret och pulverlackerat kolstål i fyra olika storlekar (två fler svänghjul kan läggas till med en avancerad svänghjulsknopp ) .

  • Stor:  0,050 kgm²
  • Medium:  0,025 kgm²
  • Liten:  0,010 kgm²
  • Extra liten: 0,005 kgm²

Ytterligare information

Färg

Midnight Blue, Carbon Black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric kBox Active Platform”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.