Lü Uno – takmonterad projektor

Beskrivning

Lü Uno – takmonterad projektor

Lü Uno är en takmonterad projektor som består av tre förmonterade moduler som ska riggas i taket: kamera, ljus/ljud och projektor.

Lü Uno innehåller:

  • En högupplöst 6000 lumen inkapslad laserprojektor som möjliggör en gigantisk projektion på ca 6 x 4 meter. Detta projektionssystem kan användas för alla ändamål du önskar.
  • En rörelsedetekteringskamera som tillåter interaktion med projektorn.
  • Ett komplett flerfärgat LED-belysningssystem med rörliga ljus som ger atmosfär för Lü:s interaktiva innehåll eller valfritt event!
  • Ett kraftfullt 2400 watt, högkvalitativt ljudsystem med dubbla högtalare
  • Ett mikrofonheadset som gör att du kan casta din röst på ljudsystemet
  • En intern dator med mirroring-kapacitet

Offert gäller på denna produkt: info@aktivaklassrum.se 

Lü inspirerar elever till både rörelse och aktivt lärande!

Vi arbetar aktivt med att förändra och förbättra idrotts- och motionsanläggningar för att få dessa att inspirera barn, ungdomar och vuxna till rörelse. För idrottshallar har inredning och utrustning varit i stort sett densamma de senaste 60 åren. Standardutrustning som ribbstolar, bomsystem, plintar är alla utmärkta redskap för idrotten i skolan. Men om idrottshallens utrustning dessutom kompletteras med Lü så skapas en modern arena och en miljö som inspirerar elever till både interaktiv lek och aktivt lärande.

Interaktiv projektor skapar ett aktivt lärande

Lü är en smart projektor som i realtid förstår beteenden och interaktioner mellan människor med hjälp av informationen från takmonterade 3D-kameror via spel och uppgifter som projiceras på väggen.

Lü förvandlar traditionella skolmiljöer till uppslukande och utrymmen för aktivt lärande och interaktiv sport och lek med hjälp av audiovisuell utrustning i världsklass. Det bli en kombination av det bästa av två världar. Uppslukande pedagogiskt innehåll och interaktiva spel skapar en inspirerande upplevelse för eleverna.

 

 

 

 

Projektor med flera användningsområden

Förutom interaktiv lek kan du använda Lü-projektorn för andra ändamål. Den kraftfulla projektorn (WXGA), ljudsystemet (2000 w) och de robotiserade ljuseffekterna skapar en fantastisk upplevelse för filmvisning, disco, belysning, utbildningstillfällen och teater.

Unisport Lü Active

Lü finns i tre olika modeller, Lü Uno (en takmonterad enhet) Lü Duo (två takmonterade enheter) och Lü Mobil som är en portabel enhet. Mer info om dessa hittar du på menyn till vänster.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lü Uno – takmonterad projektor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.