Rea!

Recover IT Massagepistol inkl. bordsladdare

2,395 kr ex. moms

Beskrivning

Recover it massagepistol är ett fantastiskt litet batteridrivet handredskap som möjliggör effektiv massage på kroppens alla delar, när du vill och var du vill. Massage är optimal hjälp för snabbare återhämtning, både för idrottsaktiva och för den med statiskt arbete. Massage förebygger och behandlar en trött och stel kropp och med Recover it blir du rörligare och friskare i kroppens mjuka vävnader. Detta i sin tur ökar givetvis dina möjligheter att berika ditt liv genom att kunna vara precis så aktiv som du vill.

Ömmande och spända muskler är ofta en konsekvens av att vi använder kroppen i lägen där musklerna får arbeta statiskt eller i ogynsamma positioner, exempelvis under arbetsdagen. Datoranvändning och att köra bil/lastbil är vanliga anledningar till ömmande muskler i nacke och skuldra, arm, ländrygg och stuss. Med massagepistolen kan du enkelt unna dig stunds behaglig återhämtning på rasten, framför tv:n eller i kontorsstolen.

Enkel att använda
Batteriet till Recover it håller för c:a 4 timmars användning, om fulladdat, beroende på vald hastighetsnivå och applicerat tryck. Recover it har en liten knapp på ovansidan för Start/Stop, med vilken du också enkelt kan byta mellan 20 olika hastigheter genom ett knapptryck. På displayen visas din valda hastighet och aktuell batterikapacitet. Du byter enkelt massagehuvud efter behov (4 st att välja mellan). Levereras i praktiskt etui.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Recover IT Massagepistol inkl. bordsladdare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.