Hinderbana Vadhinder

Artikelnr: 605354 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Hinderbanor & motorikbanor

Att erbjuda hinderbanor och motorikbanor i olika svårighetsgrader är ett enkelt sätt att inbjuda till aktivitet utomhus. Banorna vi erbjuder är svensktillverkad i gediget lärk- eller ekträ med lokala råvaror och kan anpassas efter kundens behov och önskemål. Lärkträet är miljövänligt samt underhållsfritt och ger ett utseende som gör att hinderbanorna smälter väl in i både naturskön miljö samt i en aktiv stadsmiljö.

Banor som inspirerar till aktivitet och lekfullhet på ett pedagogiskt sätt

På banorna kombineras pedagogisk inriktning med lekfullheten. Här stimuleras både fysisk aktivitet samtidigt som man förbättrar balanssinne och motorik. Vi tar intryck av förutsättningarna och anpassar lekplatsen till omgivningen. Kunden är med i skapandeprocessen och har möjlighet att påverka utformning och val av lekattraktioner. De kan anpassas för olika åldersgrupper. Lärk som material ger en naturlig motståndskraft mot röta vilket innebär en lekplats fri från kemikalier. Konstruktionen säkerhetsbesiktigas av godkänd besiktningsperson i samband med färdigställandet för att fylla de normer som gäller. Vi utvecklar ständigt nya lösningar och lekmoduler.

Kombinationen med noggrant materialval och hög kvalitet borgar för lång livslängd. De olika produkterna bör årligen kontrolleras i fält. Vid grövre slitage eller vandalisering är produkterna konstruerade så, att enskilda delar kan ersättas. Vi rekommenderar att produkterna oljas in med träolja vid den årliga tillsynen, för att säkerställa en livslängd på minst tio år.

Ett aktivt uteliv

Vi är proffs på rekreation och friluftsliv, med lång erfarenhet av utomhusprodukter. Vår mångsidighet inom uteliv gör att vi kan leverera flexibla konstruktioner anpassade efter miljön på plats. Vi kan även erbjuda en trygg helhetslösning som inkluderar transport och montering om så önskas.

Design och tillgänglighetsanpassning

Kreativa trätekniker och designers presenterar förslag efter era speciella önskemål. Tillgänglighetsanpassning är en av våra specialiteter. Vi ombesörjer transporter från vårt lager. Vissa produkter kan vara bra att leverera med kranbil varvid produkten ställs direkt på plats eller i omedelbar närhet för vidare transport av t ex terränggående fordon.

Med lång erfarenhet kring produktutveckling och installation av hinder- och motorikbanor för utomhusbruk hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för just Era behov. Kontakta oss gärna för rådgivning, skisser, kostnadsförslag eller andra frågor kring ert kommande utomhusprojekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hinderbana Vadhinder”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.