Rea!

Exxentric tillbehör kBar

1,650 kr3,988 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Exxentric kBar finns i flera varianter med en bekväm, mångsidig och hållbar konstruktion avsedd för hantering av laster på upp till cirka 200 kg/440 lbs/1960 N eller 400 kg/880 lbs/3920 N.

kBar är ett måste för alla som vill få ut det mesta av sin svänghjulsträning både på kBox och kPulley . Detta tillbehör erbjuder en mer effektiv lösning för ett brett utbud av övningar inklusive raka armlyft , marklyft , höga drag , rader bicepscurls , knäböjsvariationer , axelpressövningar och mer . För att inte nämna att kBar också kan användas för traditionell styrketräning med viktstackmaskiner eller andra sätt att lägga till motstånd.

Original kBar designades för att vara lätt med avsikten att överföra mer energi till svänghjulet för användning i den excentriska fasen. Denna stång tål belastningar på upp till cirka 200 kg/440 lbs/1960 N. Toppskiktsbeläggningen är designad för att vara mycket bekväm.

Tack vare sin sammansättning av rostfritt stål är Knurled kBar avsedd för användare som förväntar sig att träna vid extrema belastningar på upp till cirka 400 kg/880 lbs/3920 N, vilket gör den mycket överlägsen järnstänger med liknande utseende. Den designades för att efterlikna standard-/styrkelyftstången i greppdiameter och räffling.

Båda alternativen innehåller roterande anslutningspunkter, vilket möjliggör träning med mjuka rörelser i olika vinklar.

Längd 58 cm (original), 75,5 cm (räfflade)
Vikt 0,6 kg (original), 3,2 kg (räfflade)
Material Aluminium (original), rostfritt stål (räfflade)
Belastningsgräns 200 kg/440 lbs/1960 N (original), 400 kg/880 lbs/3920 N (räfflade)
Övningar Raka armlyft, marklyft, höga drag, rader, bicepscurls, squat- och utfallsvariationer, axelpressövningar och mer
Kompatibilitet kBox, kPulley

Ytterligare information

Storlek

Original, Räfflad

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric tillbehör kBar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.