Exxentric kBox Lite-plattform

24,640 kr ex. moms

Artikelnr: kBox Active Starter system-1 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Skapat idrottare i världsklass sedan 2012

Från att göra stora idrottslag, som Buffalo Sabres, starkare och snabbare på planen till att få upptagna entreprenörer i sitt livs bästa form – Exxentric har skapat klassledande idrottare i mer än 10 år.

Oavsett om du tränar för OS, eller bara tränar för att överträffa ditt tidigare jag – Exxentrics vetenskapsbaserade utrustning säkerställer att du alltid har ett försprång gentemot konkurrenterna.

kBox Active-system erbjuder det väsentliga i svänghjulsträning för alla nivåer av användare.

Dessa är grundläggande system baserade på vår robusta kBox Active Platoform , idealisk för gymstudior, gruppklasser, amatöratleter och mer.

Plattformen är monterad av svenska experttekniker med ett kolsvart stålchassi som kräver minimalt med golvyta. Det stora remskivan som är monterat på denna modell är utformad för att upprätthålla frekvent användning med många kunder som utövar stora mängder kraft i sin svänghjulsträning. Dess standardtröghetskapacitet går upp till 0,100 kgm². Dessutom kan kBox4 Active utrustas med en kMeter när som helst.

Obegränsat motstånd

Svänghjulsträning gör att du kan träna så lätt eller tung som du vill genom att automatiskt anpassa dig till alla nivåer av styrka, oavsett om du är nybörjare eller erfaren idrottare.

Verklig rörelsefrihet

Exxentriska enheter erbjuder mer än 70+ olika övningar. Stärk nya rörelseomfång och träna hela din kropp med endast en utrustning.

Perfekt motstånd varje repetition

Genom variabelt motstånd skapar Exxentric perfekt laddade reps utan stickpunkter – vilket gör att du kan få styrka snabbare och säkrare än traditionella metoder.

Träna var som helst

kBox är bärbara nog att ta med dig vart du än går. Förvandla världen till ditt gym och missa aldrig ett pass igen.

 

Plattformen inkluderar:

 • kBox Lite med
  • Förmonterad drivrem
  • Förmonterat stort remskivablock
 • Vinkeljusterare
 • kMeter återkopplingssystem

Användande

kBox Lite-plattformen är designad för att fungera som grunden för det perfekta svänghjulsträningssystemet för resande idrottslag , personliga tränare som tillgodoser sina kunder på många platser och alla fysioterapikliniker .

kBox Lite är redo att användas direkt efter uppackning, utan montering eller verktyg krävs. Montera bara ett svänghjul och anslut ett tillbehör så är du redo att köra.

Funktioner

kBox Lite väljs ofta för sitt inbyggda kMeter- feedbacksystem eller realtidsfeedback och vägledning, litet fotavtryck och minimal vikt på bara 10 kg, vilket gör den till den mest mobila kBox-enheten, perfekt för alla användare som ofta reser.

kBox Lite kommer i två färger (Carbon Black och Midnight Blue) och den är tillverkad av pulverlackerad aluminium, med detaljer av anodiserat härdat kolstål och aluminium samt högfriktionsgummi.

Liksom alla kBox-system har kBox Lite-plattformen en inbyggd automatisk bälteslängdjusteringsmekanism för sömlösa övergångar mellan borrar och individer, den kan utrustas med fotblock för laterala underbensrörelser eller till och med som plattformsförlängningar (upp till 10 cm/ 3,94 tum). Som nämnts ovan kommer denna plattform med en gratis vinkeljusterare för mer horisontella rörelser såsom rader och gungor.

kBox Lites standardtröghetskapacitet går upp till 0,200 kgm², vilket innebär att den kan utrustas med upp till fyra svänghjul gjorda av laserskuret och pulverlackerat kolstål i fyra olika storlekar (två fler svänghjul kan läggas till med en avancerad svänghjulsknopp ) .

 • Stor:  0,050 kgm²
 • Medium:  0,025 kgm²
 • Liten:  0,010 kgm²
 • Extra liten: 0,005 kgm²

Ytterligare information

Färg

Midnight Blue, Carbon Black

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Exxentric kBox Lite-plattform”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.