Motorikmöbel

Artikelnr: Motorikmöbler Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Träna barns motoriska färdigheter på ett roligt och annorlunda sätt

Vi har lång erfarenhet av att omvandla äldre idrottshallar och skolor till mångsidiga aktivitetsutrymmen med inbjudande miljöer och därmed skapa utrymme för framtidens rörelsebehov.

Motorikmöblerna har två huvudfunktioner; modulerna fungerar som en möbel att sitta på, samtidigt som man kan krypa och röra sig i och utanför modulerna. Motorikmöblerna utmanar därmed barns koordination, motorik och styrka. De består av fyra olika moduler på 80 x 80 cm, som kan monteras efter önskemål.

Möblerna är uppbyggda av separata moduler, vilket innebär att möblerna kan byggas på nya och unika sätt och förändra uttryck och aktivitet och därmed fortsätta att motivera användarna.

Modulerna har olika innehåll, vilket utmanar barnen att både krypa, klättra och vrida sig, därmed kan möblerna hjälpa till att stimulera användarens allmänna kroppsmedvetenhet och rörelsemönster.

Forskning på området visar att motorik är grunden för all rörelse. Detta innebär att ju bättre motorik, desto lättare blir det att lära sig olika kroppsliga färdigheter. Dessutom visar fler och fler studier att motorik är avgörande för barns inlärning

 

 

 

 

 


 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Motorikmöbel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.