Deskbike

3,694 kr3,998 kr ex. moms

Artikelnr: Sportoffice Deskbike Vit med svart ram Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Beskrivning

Deskbike® är den ledande skrivbordscykeln som gör det möjligt att röra på sig samtidigt som du arbetar vid ditt skrivbord! Den patenterade Deskbike används med ett bord i ståhöjd och ger din kropp vardaglig rörelse medan du arbetar.

Användning av Deskbike stimulerar blodcirkulationen vilket gör att blod och syre bättre når din hjärna, vilket i sin tur gör dig skarpare och mer fokuserade. Forskning visar till exempel att anställda som cyklar medan de arbetar bakom datorn läser 30% snabbare. Dessutom stärks minneskapaciteten där försök visat att man kan komma ihåg upp till 25% fler glosor om man rör på sig samtidigt som man studerar.

Kontinuerlig rörelse, det vill säga motsats till stillasittande, håller dessutom halten av livsnödvändiga proteiner uppe i kroppen, vilket minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Slutligen minskar också mängden glukos och fett i primärt lårmuskulaturen.

Deskbike-funktioner

– Ramfärg: Svart, Silver, Vit och Mattguld
– Färg för sidokåpa: Vit, Svart, Blå, Röd, Grön, Gul, Orange, Silver och Mattguld
– Minsta skrivbordshöjd: 100 cm (därför inte lämplig för sittande vid skrivbord)
– Med de 4 hjulen kan du enkelt skjuta den under ditt skrivbord
– Bluetooth 4.0
– Deskbike App (för såväl iOS som Android)
– Steglöst justerbart motstånd
– Bekvämt säte
– Maximal bärkraft: 120 kg
– Garanti: 1 år
– CE godkänd

Vilken sätesstolpe behöver jag?

Längd på cykel är egentligen en fråga om tycke om smak, så nedanstående värden utgör riktvärden.

– S för kroppslängd 130 – 165 cm
– M för kroppslängd 165 – 190 cm
– L för kroppslängd 190 – 200 cm (sätesstolpe medium + förlängningsstycke)

Deskbike App

Utmana dig själv och börja cykla mer med Deskbike App. Alla dina prestationer sparas och i slutet av din arbetsdag kommer du att veta exakt hur många kilometer du har trampat bort. Hämta Deskbike App gratis i Apple eller Google Store. Appen är dock i betafas, men felen är få. Uppdateringar sker dock då och då, vilken från tid till annan kan störa driften. Observera dock att det gäller enbart appen, skrivbordscykeln fungerar som vanligt.

Ytterligare information

VIKT 16 kg
DIMENSIONER 80 × 50 × 80 cm
FÄRG Vit med svart ram, Svart med silver ram, Svart med svart ram, Orange med svart ram, Grön med svart ram, Blå med svart ram, Röd med svart ram, Vit med silvrig ram, Silver med silver ram, Svart med silver ram, Guld med guldram, Gul med svart ram, Vit med vit ram, Blå med blå ram, Röd med röd ram, Grön med grön ram, Grå med grå ram
STORLEK Medium, kroppslängd 165-190 cm, Small, kroppslängd 130-165 cm, Large, kroppslängd över 190 cm

Ytterligare information

Vikt N/A
Dimensioner 80 × 50 × 80 cm
Färg

Vit med svart ram, Svart med svart ram, Orange med svart ram, Grön med svart ram, Blå med svart ram, Röd med svart ram, Vit med silverram, Silver med silverram, Svart med silverram, Guld med guldram

Höjd

Small, kroppslängd 130-165cm, Medium, kroppslängd 165-190cm, Large, kroppslängd över 190cm