Rea!

Freedesk Desk Riser Lite, White

Det ursprungliga priset var: 1,999 kr.Det nuvarande priset är: 1,669 kr. ex. moms

Artikelnr: FDLITCPTWHT Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Freedesk Desk Riser Lite förvandlar din arbetsplats från att vara stationär till ett höj och sänkbart skrivbord, på några få sekunder

Freedesk Desk Riser Lite är framtagen för dig som vill ha en enklare och lättare Desk Riser. En tillgänglig prissättning – stå upp och arbeta skall inte kräva en dyr investering i traditionella mekaniska höj- och sänkbara skrivbord.

En tillgänglig användning – Bordet står stabilt på två solida ben av bok, en bordsskiva i målad träfiber för lättare användning och en låsmekanism som kräver minimalt arbete. Med en lätt handrörelse höjer eller sänker du Desk Risern Lite från Freedesk; snabbt och ljudlöst. De 9 olika spärrstegen gör att du enkelt kan låsa bordet i den position som passar dig. Den låga vikten och den ringa storleken gör dessutom att du kan flytta runt bordet utan ansträngning.

En tillgänglig design – Freedesk Desk Riser Lite är tillräckligt stor för en laptop, datorskärm, mus, och tangentbord. Den tillräckligt liten för att inte ta upp onödigt extra utrymme på ditt skrivbord. Den stilrena designen gör att den passar i alla miljöer – både på kontoret, i skolan och hemma.

Dimension: 54 cm x 80 cm

Justering: Ställbar i 9 steg

Vikt: 3,5 kg

Tjocklek: 22 mm

Material bordsskiva: Målad träfiberskiva

Material ben: Bok

Max. höjd: 43,5 cm

Min. höjd: 21 cm

Max belastning: 10 kg

Bordsytan är gjord i träfiberskiva, för lättare användning. (ej vattentålig)

https://thefreedesk.com/wp-content/uploads/2017/08/Freedesk-Manual-and-instructions-Desk-Riser-Online-170802.pdf

Ytterligare information

Vikt 3.5 kg
Dimensioner 54 × 80 × 2.2 cm