Rea!

PUSH Träningspuckar

Det ursprungliga priset var: 3,495 kr.Det nuvarande priset är: 3,390 kr. ex. moms

Beskrivning

PUSH TRÄNINGSPUCKAR

● Ett set innehåller fyra stycken PUSH smarta puckar
● Fri tillgång till träningsportalen
● Över 100 olika träningsövningar
● Förvaringsbag
● Fyra stycken remmar
● Fri frakt

Med PUSH träningspuckar skapar skolor fler möjligheter till ökad rörelse och kreativare aktiviteter på tex rasten, idrotten eller när man bara behöver en paus och ladda om. Vi vill hjälpa barnen att välja rörelse i stället för mobilen, där inte bara barns atletiska förmågor utvecklas utan även de kognitiva!

Resurslärare väljer även att använda puckarna under lektioner som är mer krävande för barn med koncentrationssvårigheter för att de ska få kortare pauser för att sen kunna återgå till att undervisningen.

Denna form av träning blir mer lekfull för barnen och är samtidigt utvecklande för deras förmågor såsom reaktionsförmåga, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans. Det går att anpassa all aktivitet efter nivå samt att nyttja puckarna både individuellt och i grupp.

Frågor & svar om PUSH
För vilken typ av träning kan jag använda PUSH

PUSH är ett nyteknologiskt och kreativt verktyg som som skapar kul träning. Puckarna går att använda för all typ av träning och passar utmärkt för exempelvis hemmaträning, gruppträning, skola och lagidrott. Du kan med fördel träna reaktionsförmågan, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, beslutsförmåga och balans.

Hur pass stryktåliga är puckarna?

Puckarna är stryktåliga och är byggda för hård träning. Vi har testat att köra en bil över puckarna och även och plexiglaset sprack så var puckens funktionalitet intakt. OBS – Do not try this at home!

Lyser puckarna i ordning eller slumpmässig ordning?

Båda alternativen är möjliga och det finns totalt 9 olika program. Du kan anpassa inställningarna efter egen förmåga och totalt finns det över 100 olika övningar.

Hur många övningar finns det?

Det finns över 100 olika övningar att testa för att hitta just dina favoriter. Det är enbart kreativiteten som sätter gränserna. Följ oss på Instagram för att få inspiration på nya övningar. För våra medlemmar är träningsportalen just nu kostnadsfri. Där lägger våra coacher upp videos på olika övningar och träningsprogram. Det ingår även generell kost och träningslära för den som är intresserad av det.

Hur lång tid håller batteriet?

Beroende på hur intensivt du tränar så håller batteriet 6-10 timmar.

Är puckarna vattentäta?

Puckarna är vattentåliga. Tränar du vattenpolo så får vi tyvärr rekommendera att du köper en snygg badmössa istället!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PUSH Träningspuckar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.