Pumptrack

Artikelnr: Pumptrack Kategori: Etikett:

Beskrivning

Pumptrack

Pumptrack är en bana där man med hjälp av en pumpande rörelse driver cykeln framåt istället för att trampa.

Pumptracks – aktvitetsbanor för alla

Pumptrack är en perfekt bana där man kan öva sin balans och lära sig nya färdigheter tillsammans med andra. Banan är lämplig för alla åldrar och färdighetsnivåer. Cyklar av alla storlekar, skateboards, inlines och kick-bikes kan användas. Pumptrackbanan skapar en naturlig gemensam samlingsplats för barn, ungdomar och föräldrar.

Pumptrack i komposit

Pumptrackbanorna tillverkas i komposit och finns i olika färger och texturer för att passa alla typer av miljöer. Banorna kan stå ute året runt eller monteras ner och förvaras på pallar i väntan på nästa event. Pumptracks byggs samman av moduler, därav namnet modular pumptrack. Välj en modell som passar den tänkta aktivitetsytan. Ändras förutsättningarna kan man därefter bygga på sin bana genom att komplettera med ytterligare pumptrackmoduler. Banorna är mycket flexibla och kan placeras på alla typer av underlag, inne som ute. De är också populära att sätta upp vid olika event för att skapa ett aktivitetsområde.

Pumptrack i betong

Pumptrackbanor kan också tillverkas i prefabricerade betongelement. Detta är en lösning om man vill ha en stationär installation. Dessa banor installeras ovan jord eller gjuts i terrängen för att smälta in i omgivningen.

Pumptrack har mottagit utmärkelser

Hittills har Pumptrack belönats med fyra internationellt erkända utmärkelser för dess förträfflighet, produktdesign och funktionalitet.

Funderar du på att bygga pumptrack?

Kontakta oss gärna för rådgivning, skisser, kostnadsförslag eller om ni har andra frågor kring ert kommande utomhusprojekt. Vi hjälper er att få mesta möjliga ut av er Pumptrackbana!

https://www.unisport.com/sites/default/files/2020-04/broschyr-pumptrack-unisport-se.pdf

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pumptrack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.