Rea!

Stoo Triangel white body / light blue fabric, balansstol

Det ursprungliga priset var: 2,214 kr.Det nuvarande priset är: 2,099 kr. ex. moms

Beskrivning

En fullblods kontorsstol som inte tvingar dig att stanna på plats utan istället aktiverar dig att hålla dig i rörelse. Stoo® Triangle ändrar statisk sittning till aktiv med en konvex, instabil fot och den oöverträffade sätets design som ger bästa ergonomiska komfort. Gummibotten garanterar bra grepp så att stolen inte glider bort under användaren. Gasfjädern är naturligtvis icke-roterande för att vara säker.

Sätets kanter är rundade så att sätet inte trycker på låren. Sittdynan är tillräckligt snabb för att säkerställa att kanttrycket inte kan skapas på låren. Sittdesignen i kombination med fotfunktionerna garanterar optimal ergonomisk sittposition.

Bästa kompis för Stoo® Triangle är ett höjdjusterbart skrivbord. Triangeln är också perfekt för mötesrum, höga bord och till exempel skolor.

Höjdjustering i Stoo® Triangle ser till att användare som är cirka 150-200 cm långa kan använda stolen. Höjdjusteringen görs enkelt och du kan justera höjden från alla riktningar under sätet. Den asymmetriska designen av sätet ger dig möjlighet att använda den också med kjol på ena sidan.

Enkel rengöring. Övre delen av gasfjädern är täckt med plast, så att dina händer inte blir smutsiga när du lyfter stolen från ramen. Plastskyddet kan avlägsnas vid behov. Du kan också ta av sittskyddet för bättre rengöring.

Höjd 57-86 cm
Vikt 6 kg
3 års garanti

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stoo Triangel white body / light blue fabric, balansstol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.