Rea!

Höganäs +381, Svart armstöd / nackstöd backup, Kontorsstol

Det ursprungliga priset var: 12,775 kr.Det nuvarande priset är: 12,599 kr. ex. moms

Artikelnr: 499159 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Höganäs Plus 381 är den mest sålda Höganäs kontorsstolen med standardsits och ryggbricka som passar de flesta kroppstyper. Plus 381 är utrustad med den behagliga skulderkudden och multimatic-mekanismen med gunga och integrerad sitsförskjutning. Denna produkt levereras med svart fame-tyg med armstöd, nackstöd och backup svankstöd.

Höganäs Plus 381 är en fantastiskt bekväm free float stol. Det är viktigt att du redan från början gör en riktig grundinställning enligt bruksanvisningen. Därefter kan du sitta hur du vill – upprätt – gunga bakåt – sitta i balans – utsträckt – utan att röra en enda spak. MULTIMATIC har flytande sits och ryggbricka samt en gungfunktion som gör att du kan gunga bakåt. Detta uppmuntrar till ett omväxlande, dynamiskt sittande. Muskulatur och blodcirkulation stimuleras. Andningen underlättas. Trötthet och stelhet minimeras. Stolen kommer även med det uppblåsbara svankstödet Back-up, som du pumpar upp med hjälp av en liten handpump på ryggens baksida, vilket ger ett extra stöd i svanken som går att ställa in exakt efter behov.

Plus 381S är ett utmärkt val för den som känner att den vanliga 381 är för bred och armstöden hamnar för långt från kroppen. Skillnaden är att 381S (S för Smal) har en smalare sits och ryggbricka. Där ryggen på Plus 381 har en bredd på 41 centimeter har 381S bara 38 centimeters bredd. Samma sak gäller sitsen, där 381 har 43 centimeter i bredd har 381S 40 centimeter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Höganäs +381, Svart armstöd / nackstöd backup, Kontorsstol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.