Rea!

Höganäs +361, Kontorsstol

8,599 kr12,390 kr ex. moms

Artikelnr: 499159-1 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Höganäs Plus 361 är en kontorsstol med standardsits och ryggbricka som passar de flesta – ger med sin trekantsformade skulderkudde en riktigt behaglig upplevelse. Plus 361 är utrustad med multimatic-mekanismen med gunga och integrerad sitsförskjutning. 361S har en 3 cm smalare sits och ryggbricka jämfört med 361. Denna produkt levereras med svart fame-tyg med armstöd, nackstöd och back up svankstöd.

Höganäs Plus 361 är en fantastiskt bekväm free float stol. Det är viktigt att du redan från början gör en riktig grundinställning enligt bruksanvisningen. Därefter kan du sitta hur du vill – upprätt – gunga bakåt – sitta i balans – utsträckt – utan att röra en enda spak. Den kommer med det uppblåsbara svankstödet Back-up, som du pumpar upp med hjälp av en liten handpump på ryggens baksida, vilket ger ett extra stöd i svanken som går att ställa in exakt efter behov. Muskulatur och blodcirkulation stimuleras. Andningen underlättas. Trötthet och stelhet minimeras. Stolen har standardsitsen som passar de flesta och ett ryggstöd som ger med sin trekantsformade skulderkudde en riktigt behaglig upplevelse.

Finns även som Höganäs Plus 361S, som är 3 cm smalare i ryggstödet samt sitsen. MULTIMATIC har flytande sits och ryggbricka samt en gungfunktion som gör att du kan gunga bakåt. Detta uppmuntrar till ett omväxlande, dynamiskt sittande.

Ytterligare information

Armstöd

Ja, Nej

Nackstöd

Ja, Nej

Back up (Svankstöd)

Ja, Nej

Färg

Blå, Marinblå, Mörkgrå, Röd, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Höganäs +361, Kontorsstol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.